OurJukebox
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Incorrect username/password when trying to index

Go down

Incorrect username/password when trying to index Empty Incorrect username/password when trying to index

Post by kathrynshaw@hotmail.com on Sat Sep 26, 2020 10:56 am

I have a Synology NAS drive with music, running DLNA

I've installed the OurJukebox Alexa skill, and created an account using my email address

I've downloaded OurJukebox.exe. When I run it in a command window, it finds the NAS drive, and I selected it fine.

But when I execute OurJukebox index-server [usr] [pwd], using the credentials used when setting up the skill, I keep getting incorrect username/password. I've checked the credentials, so I'm sure I've not made a mistake...

kathrynshaw@hotmail.com

Posts : 1
Join date : 2020-09-26

View user profile

Back to top Go down

Incorrect username/password when trying to index Empty Re: Incorrect username/password when trying to index

Post by Admin on Thu Oct 15, 2020 8:28 pm

Hi,

If you have special characters in your password, you may need to enter the details in quotation marks eg "pass with spaces"

Also, just to confirm, you shouldn't be entering the square brackets [] around your username/password.

Thanks!

Admin
Admin

Posts : 17
Join date : 2019-10-20

View user profile https://ourjukebox.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum